0стоки, на 0.00 лв 

Списък статий


Покрив от ретро панели
15/02/2022

Ретро панелите са практичен, модерен, красив покривен материал. Характеристика на ретро панелите от завода Bilka е специална ключалка, която по време на монтажа ви позволява да поставите фалцови покриви без специално оборудване. Процесът на полагане на фалцови покриви Rооfer е технологично дори по-опростен от полагането на метални керемиди и профилировани ла..

Прочетете повече

Покрив от метални керемиди
01/12/2021

Металните покриви днес са на първо място сред всички видове покриви по отношение на полярността и наличността в Източна Европа. Rannila Steel разработва металните керемиди в края на 20 век, но този покривен материал се появява в България преди не повече от 20 години. В момента най-големият завод за метални керемиди е Bilka и се намира в Румъния. Фирма RООFER..

Прочетете повече

Покривни материали на изплащане
07/02/2023

Имате нужда от покривни материали от асортимента на нашата компания, но в момента нямате достатъчно средства, но искате да получите разсрочено плащане навреме? Центърът за покривни материали стартира нова услуга - "Покривни материали на изплащане". С появата на услугата, ние можем да помогнем за решаването на вашите проблеми! Вече всеки потребител може да си..

Прочетете повече

Относно профилирована ламарина
15/09/2021

Профилирована ламарина постигна своята популярност с помощта на своята гъвкавост, което е много важно в съвременното строителство. Основната цел е изграждане и реконструкция на промишлени и жилищни сгради, оборудване за временни помещения и търговски обекти. Материалът е разделен на категории, съответстващи на видовете работа, според якостта и вида (стенни, ..

Прочетете повече

Супердифузионна мембрана - съвременна високоефективна покривна хидроизолация!
29/06/2022

Покривни мембрани - най-важният елемент от подреждането на покривния слой с изолация. Най-често срещаната многослойна покривна конструкция:- решетка, контра решетка- пароизолация, хидроизолация (покривни мембрани)- изолация под формата на минерална вата на базалт или фибростъкло- покриви (керамични, битумни, композитни, метални керемиди).Функции на мембранат..

Прочетете повече

Как да изберем висококачествени керемиди на достъпна цена?
03/03/2022

Днес на пазара на покриви има огромен брой производители, които се опитват да рекламират своя продукт от всички страни, често преувеличавайки техническите характеристики на самия продукт. В тази статия ще говорим за херпес зостер, който популярно се нарича "мек покрив".При избора на мек покрив купувачът е изправен пред редица технически показатели. Един от т..

Прочетете повече

Покривни прозорци: предимства, модели и особености на монтаж
10/05/2022

Предимствата на таванските стаи ги правят търсени. Това е чудесен начин да създадете уютно, добре проветриво и осветено жилищно пространство с приятна атмосфера.Така че, когато избирате селска къща, наличието на таванско помещение се счита за значително предимство, което прави офертата по-привлекателна. Модерните мансарди често са стаи с няколко спални и бан..

Прочетете повече

Топлоизолация на сгради
12/12/2021

Съвременни методи за топлоизолация на сградиИзолацията на къщата е един от най-важните етапи на строителството, особено в нашата климатична зона. Основните топлинни загуби (и това е около 60%) възникват през покрива, стените, пода, рамките на прозорците и вратите. Разходите за отопление могат да бъдат намалени чрез подобряване на изолационната система на сгр..

Прочетете повече

Плюсове и минуси на метални оградни профили
23/06/2022

Оградата от метален профил е много по-красива и функционална от оградата от ламарина. Благодарение на голям избор от форми, височини и покрития от ламели, можете да изберете материали, които съответстват на стила на къщата, сградите на обекта, ландшафтния дизайн.Огради от метални профили:Не създавайте значителни ветровитости.Поради празните пространства, нат..

Прочетете повече

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)