0стоки, на 0.00 лв 

Ремонт на покриви

Покривът играе специална роля и е основният структурен елемент за всеки тип сграда. В град София все още има много сгради, както жилищни, така и промишлени, които изискват частичен или основен ремонт на покрива. От това колко добре и умело е направено зависи външния му вид и живота на покривите. Следователно покривните работи трябва да се извършват компетентно и отговорно, след като се направят изчисления за натоварванията.

Като един от основните елементи на покрива изпълнява много функции. Една от тях е защитата на сградата от различни атмосферни влияния, а другата е шумо и топлоизолационна. Сложността и цената на покривните работи зависи от това каква функция трябва да изпълнява покривът, както и от вида и дизайна му.


Имайки богат опит, нашата организация ще монтира или ремонтира всеки покрив компетентно и професионално. Фирмата ни извършва пълна всякакви покривни работи в София. Нашите специалисти са с високо ниво на квалификация и богат опит в монтажа и ремонта на всички видове покриви. Затова можем да извършим всякакви покривни работи, както в София, така и в цяла България, като използваме всякакви покривни материали.КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ПОКРИВНИ РАБОТИ


Цените за покривни работи зависят от много компоненти, а именно: покрив, сложноста на проекта, вид и цена на използваните материали. Обръщайки се към нас, ние не само ще извършим покривни работи с високо качество и на достъпни цени, но и ще помогнем при избора и закупуването на покриви на най-ниски цени.Наименование
М-ка
К-во
Ед. цена , лв
1Полагане на парна бариера
м2
14,00
2Изграждане на система от греди
л.м115,00
3Монтаж на топлоизолация 150мм
м219,00
4Полагане на антиконденз мембрана
м214,00
5Монтаж на контра летва
л.м14,00
6Монтаж на двойна скара
л.м15,00
7Монтаж на ОСБ плоскости–2 слоя
м216,00
8Полагане на битумна мембрана
м214,00
9Монтаж на вентилационни отвори
бр.115,00


Наименование
М-ка
К-во
Ед. цена , лв
10Монтаж на битумна керемида
л.м125,00
11Монтаж на стенна обшивка
л.м18,00
12Монтаж на било/билна лента
л.м18,00
13Монтаж на надулучна пола
л.м16,00
14Монтаж на улук
л.м110,00
15Монтаж на водосточни тръби
л.м19,00
16Монтаж на метална керемида
м2125,00


ВИДОВЕ ПОКРИВНИ РАБОТИ


Ето няколко примера за видове покривни работи, извършвани от нашата компания:


 • Изграждане на дървена конструкция. Това е система от греди, която държи целия покрив. Сложността на тази система зависи от скатовете и формата на покрива. За нейното създаване е необходимо да се вземат предвид строгите изисквания за здравина и надеждност.
 • Изолация на покрива, както и създаване на паро и хидроизолация. Тези работи се извършват за всички видове покриви, като ги предпазват от различни атмосферни влияния, а също така осигуряват на покрива топло- и шумоизолационни свойства.
 • Дървена скара. Тя се прави спрямо материала, който ще се използва.
 • Монтаж на покриви.
 • Монтаж на водоотводнителна система се състои в монтиране на улуци, фунии, тръби, необходими за нормалното функциониране на сградата, както и изпълняващи дренажни функции.
 • Монтаж на покривни прозорци.
 • Изработка и обшиване на покривни кутии. За обшиване се използват материали като PVC, софит, профилирана ламарина, дърво и др.


МАТЕРИАЛИ ЗА ПОКРИВНИ РАБОТИДнес строителният пазар предлага голям избор от покриви: красиви и надеждни. Покривните материали могат да бъдат разделени на няколко вида: материали за твърди покриви и меки. За твърди покриви, покрития като:


 1. Профилирана ламарина;
 2. Поцинкована стомана;
 3. Метални керемиди;
 4. Бетонни керемиди;
 5. Керамични керемиди;
 6. Листове от цветни метали (цинк, алуминий, мед);


За устройството на мек покрив се прилага:


 1. Битумна хидроизолация;
 2. PVC мембрана;
 3. Битумни керемиди.