0стоки, на 0.00 лв 

Покрив от ретро панели

Покрив от ретро панели

Ретро панелите са практичен, модерен, красив покривен материал. Характеристика на ретро панелите от завода Bilka е специална ключалка, която по време на монтажа ви позволява да поставите фалцови покриви без специално оборудване. Процесът на полагане на фалцови покриви Rооfer е технологично дори по-опростен от полагането на метални керемиди и профилировани ламарини и поради факта, че няма проходни отвори по време на монтажа, шевният покрив ще продължи много по-дълго от металните керемиди и велпапето от подобен тип качество. Нашата компания препоръчва използването на фалцови покриви, ако искате да придадете на покрива си модерен дизайн и качество.


Заводът Bilka е един от лидерите на световния пазар за валцуване на стомана. Основните предимства на завода са иновациите. Заводът е удостоен с Диплома за върхови постижения за „Най-големият производител на метални керемиди в Югоизточна Европа“ от списание Business Review (14 декември 2018 г.)

Имат няколко фабрики в Румъния и 2 лаборатории, където постоянно подобряват качеството на продуктите си.


Основни характеристики:


Дебелина: 0.45mm-0.6mm

Количество на защитния слой: 225-275 gr/m2

Дебелина на лаковото покритие 35 микрона

Гаранция 10-30 години

Срок на експлоатация: 60 години


Нашата компания Roofer продава продукти повече от 15 години. През това време фалцов покрив се показа от най-добрата страна. Покритието за 10 години работа практически не губи в покритието. Препоръчваме използването на този материал като оптимален продукт за тези, които искат да подчертаят архитектурния стил на своя дом.Препоръчани продукти
Свързани статий
Покрив от метални керемиди

Металните покриви днес са на първо място сред всички видове покриви по отношение на полярността и наличността в Източна Европа. Rannila Steel разработва металните керемиди в края н..

Прочетете повече

Относно профилирована ламарина

Профилирована ламарина постигна своята популярност с помощта на своята гъвкавост, което е много важно в съвременното строителство. Основната цел е изграждане и реконструкция на про..

Прочетете повече

Топлоизолация на сгради

Съвременни методи за топлоизолация на сградиИзолацията на къщата е един от най-важните етапи на строителството, особено в нашата климатична зона. Основните топлинни загуби (и това ..

Прочетете повече