0стоки, на 0.00 лв 

Метални керемиди BILKA Iberic

18.97 лв
 • В наличност
 • Модел:  Iberic
Технически характеристики:
 • Мерна единица кв.м
 • Oбщата височина 47 мм
 • Дебелина на продукта 0.45 мм
 • Покритие Глянц
 • Производител BILKA
 • Гаранция 10 години
 • Дължина на модула 350 мм
 • Обща ширина 1180 мм
 • Ефективна ширина на покритието 1080 мм

 Описание:

Металната керемида IBERIC се произвежда в широка гама от нюанса. Това е продукт, който се отличава с височина на профила, предлагащ на къщата перфектно рамкиране, но чрез иновативната система за свързване, позволяваща припокриване на модулите на керемидата и в двете страни, улеснява значително по този начин процеса и разходите за монтаж. Качеството на произвежданите материали се потвърждава не само от времето, но и от високи награди и европейски сертификати. Целият процес на производство на метални керемиди е автоматизиран, работниците контролират само самия процес и опаковат поръчката със специални връзки и картон. Всички етапи на производство се записват на видеокамери, което няма да позволи изпращане на стоки с лошо качество! Металните листове на плочката са перфектно съчетани един с друг поради перфектната геометрия. Всички машини се подлагат не само на годишна профилактика, но и през цялата година се правят периодични измервания за точност на геометрията! Производителят използва лазер за нанасяне на изключителни маркировки на обратната страна на листа, което елиминира фалшификатите!


 Позициониране:

Металната керемида IBERIC Гланц с дебелина 0,45 мм и 0,50 мм на фабрика BILKA принадлежи към средния ценови сегмент и е идеална както за ново строителство, така и за реконструкция. Срокът на експлоатация на такъв метал достига 50 години! Закупувайки метални керемиди IBERIC 0,45 мм / 0,50 мм, клиентът получава продукт с достатъчни характеристики за 50-60 години експлоатация. При метални керемиди IBERIC Гланц: 225-275 g цинк на квадратен метър, 25 микрона покритие и наситен матов цвят. Основната разлика между плочките е приемлива цена с гаранция за качество в ценовия сегмент от 15 или повече години доказан експлоатационен живот от. Трябва също да се отбележи, че металът се предлага както в лъскава, така и в матова версия.


 Дебелина:

В момента металните керемиди IBERIC Гланц се произвеждат от метал, произведен в Италия, Швеция, Полша, Германия с дебелина 0,45мм / 0,5мм.


 Състав и структура на покритията:

Металът е покрит с гланцов полимер с гланцов ефект. Покритието има гладка текстура.

1. Защитно PVC фолио

2. Полиестерен (PE) слой 25 микрона

3. Грунд слой полиестер (PE) не по-малко от 5 микрона

4 и 8.  Пасивиращ слой

5 и 7.  Поцинковане: 225 – 275 g/m²

6. Стоманена ламарина

9. Грунд слой полиестер (PE) не по-малко от 7 микрона

10. DRIPSTOP- слой срещу конденз (направен по поръчка)

 Форма на валцувани продукти (дизайн): Подготовка на летвата:

Стъпка на летвата - 350 мм. Размери на листа:

От 500 мм до 7000 мм. Ние извършваме професионално компютърно рязане на покрива, което опростява монтажа и спестява материал (подрязване). Бъдете сигурни, че нашите експерти ще вземат предвид неизпълнимите размери на керемиди, както и припокриването на вертикалното и хоризонталното захващане на листовете.


 Цветове:

Предлагат се всички популярни цветове: кафяво 2 нюанса (шоколад, тъмен шоколад), червено (зряла череша, тухла, бордо), зелено (мъхово зелено, цвят трева), теракот (естествен цвят на плочки), тъмно сиво (графит)  и др. Отличителен фактор за полимера, произвеждан от Bilka, е дълбочината на цвета на металната керемида и много устойчивият на ултравиолетово лъчение полимер. Цвят 8003 се различава по цена от другите цветове, проверете при нашия мениджър за подробности! Практически характеристики:

Трябва да се отбележи високото качество на валцованата геометрия. По време на процеса на монтаж покривите нямат проблеми с монтажа на метални керемиди. Купувам метална керемида от фирма RООFER, вие се предпазвате от увеличаването на разходите за монтаж на квадратен метър покрив и получавате реална гаранция.  Дори ако боята върху металната плочка е надраскана, цинкът ще издържи на корозия повече от 30 години. Съдържанието на цинк е право пропорционално на живота на вашия покрив. В процеса на поръчка на метални керемиди, нашата компания професионално консултира клиента относно характеристиките на монтажа и спестява вашите пари и време.


 Гаранция:

Металните керемиди Bilka IBERIC Гланц 0,45 мм / 0,50 мм  получават номинална гаранция с мокро запечатване. Всички метали са сертифицирани в България, има всички разрешителни за това. Гарантирани задължения за 15 години. Обективният експлоатационен живот е най-малко 50 години. Допълнителните елементи като гребен, вятърна греда също са изработени от оригинален метал, което ни позволява да дадем гаранция за цялата конструкция.


 Плащане: 

Извършва се на две плащания: 50% предплащане за пускане в производство, а останалата сума клиентът заплаща при получаване на продуктите. Така клиентът може да провери качеството и комплектността на продуктите преди пълното плащане на поръчката.


  Доставка: 

Фирмата има възможност да доставя метални керемиди за София, Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Сливен, Плевен, Велико Търново със специално оборудвани автомобили. Вашата поръчка е прикрепена отстрани на автомобила, за да избегнете надраскване и деформация на керемиди.


Плюсове и минуси:

 Плюсове:

 • Модерен дизайн
 • Голям асортимент от цветове, 100% наличност на метал и време за производство на поръчка от 5 работни дни
 • Качествено обслужване: Бързо и точно изчисляване на необходимите материал, просторен шоурум. Когато поръчате метална керемида от фирма RООFER, вие се наслаждавате на покупката и се лишаваме от главоболието на "тичане" из града за събиране на поръчка.

 Недостатъци:

 • Гланцови полимер се драска лесно
 • Изисква идеално равномерна щайга!


 Заключение:

Клиентите нямаха претенции към качеството на метални керемиди Билка IBERIC Гланц 0,45 мм / 0,5 мм. Техническите възможности ви позволяват да получите високо качество на достъпна цена. Аналозите на пазара с подобни характеристики губят в цената. Като цяло основното предимство е голям брой обекти и повечето покриви вече са тествани от години. Продуктът е тестван в нашата климатична зона, експлоатационният живот е 15 години. Метална керемида IBERIC Гланц 0,45 мм / 0,5 мм може да се препоръча на тези, които искат да направят своя дом атрактивен и покривен материал с добри технически параметри и гаранция за качество!Технически характеристики
Мерна единица кв.м
Oбщата височина 47 мм
Дебелина на продукта 0.45 мм
Покритие Глянц
Производител BILKA
Гаранция 10 години
Дължина на модула 350 мм
Обща ширина 1180 мм
Ефективна ширина на покритието 1080 мм
Степен: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Няма мнения за този продукт.

Ти гледа
Покажи повече