0стоки, на 0.00 лв 

Метални керемиди BILKA Balcanic

18.56 лв
 • В наличност
 • Модел:  Balcanic
Технически характеристики:
 • Мерна единица кв.м
 • Oбщата височина 47 мм
 • Дебелина на продукта 0.45 мм
 • Покритие Гланц
 • Производител BILKA
 • Гаранция 10 години
 • Дължина на модула 350 мм
 • Обща ширина 1180 мм
 • Ефективна ширина на покритието 1080 мм

 Описание:

Металната керемида Balkaniс от завод Bilka е популярен модел. Поради височината на профила наподобява естествени керемиди и изглежда много представително на вашия покрив! Качеството на произвежданите материали е доказано не само с времето, но и с високи награди и европейски сертификати. Целият процес на производство на керемиди е автоматизиран, работниците контролират само самия процес и опаковат поръчката със специални връзки и картон. Всички етапи на производство се записват на видеокамери, което няма да позволи изпращане на стоки с лошо качество! Керемидите пасват идеално едина към друга, благодарение на перфектната геометрия. Всички машини се подлагат не само на годишна профилактика, но и през цялата година се правят периодични измервания за точност на геометрията!


 Позициониране:

Металната керемида Balkaniс Гланц с дебелина 0,45 мм и 0,50 мм на фабрика BILKA принадлежи към средния ценови сегмент и е идеална както за ново строителство, така и за реконструкция. Срокът на експлоатация на такъв метал достига 50 години! Закупувайки метални керемиди Балканик 0,45 мм / 0,50 мм, клиентът получава продукт с достатъчни характеристики за 50-60 години експлоатация. При метални керемиди Balkaniс Гланц има 225-275 g цинк на квадратен метър, 25 микрона покритие и наситен цвят. Основната разлика между модели е приемливата цена с гаранция за качество от 15 или повече години доказан експлоатационен живот. Трябва също да се отбележи, че металът се предлага както в гланц, така и в мат и гранде мат версия.


 Дебелина:

В момента металните керемиди Balkaniс Гланц се произвеждат от метал, произведен в Италия, Швеция, Полша, Германия с дебелина 0,45мм / 0,5мм.


 Състав и структура на покритията:

Металът е покрит с гланцов полимер с гланцов ефект. Покритието има гладка текстура.

1. Защитно PVC фолио

2. Полиестерен (PE) слой 25 микрона

3. Грунд слой полиестер (PE) не по-малко от 5 микрона

4 и 8.  Пасивиращ слой

5 и 7.  Поцинковане: 225 – 275 g/m²

6. Стоманена ламарина

9. Грунд слой полиестер (PE) не по-малко от 7 микрона

10. DRIPSTOP- слой срещу конденз (направен по поръчка)

 Форма на металните керемиди (дизайн): Подготовка на дървената скара:

Стъпка на летвата - 350 мм. Размери на листа:

От 470 мм до 7000 мм. Ние извършваме професионално компютърно рязане на покрива, което опростява монтажа и спестява материал (подрязване). Бъдете сигурни, че нашите експерти ще вземат предвид вертикалното и хоризонталното препокриване на листовете.


 Цветове:

Предлагат се всички популярни цветове: кафяво 2 нюанса (шоколад, тъмен шоколад), червено (зряла череша, тухла, бордо), зелено (мъхово зелено, цвят трева), теракот (естествен цвят на плочки), тъмно сиво (графит)  и др. Отличителен фактор за полимера, произвеждан от Bilka, е дълбочината на цвета и устойчивият на ултравиолетово лъчение полимер. Цвят 8003 се различава по цена от другите цветове, проверете при нашия мениджър за подробности! Практически характеристики:

Трябва да се отбележи високото качество на правилната форма на керемидите. По време на монтаж, строителите няма да имат проблеми с монтажа на метални керемиди. Купувайки метални керемида от фирма RООFER, вие се предпазвате от увеличаването на разходите за монтаж на квадратен метър покрив и получавате реална гаранция. Дори ако боята върху металната плочка е надраскана, цинкът ще издържи на корозия повече от 30 години. Съдържанието на цинк е право пропорционално на живота на вашия покрив. В процеса на поръчка на метални керемиди, нашата компания

професионално консултира клиента относно характеристиките на монтажа и спестява

вашите пари и време.

 Гаранция:

Металните керемиди Bilka Balkanic Гланц 0,45 мм / 0,50 мм  получават гаранция с мокър печат. Всички метали са сертифицирани в България и ЕС. Гаранция за 15 години. Обективният експлоатационен живот е най-малко 50 години. Допълнителните елементи като билен капак, челна обшивка също са изработени от оригинален метал, което ни позволява да дадем гаранция за цялата конструкция.

 Плащане: 

Извършва се на две плащания: 50% предплащане за пускане в производство, а останалата сума клиентът заплаща при получаване на продуктите. Така клиентът може да провери качеството и комплектността на продуктите преди пълното плащане на поръчката.


  Доставка: 

Фирмата има възможност да доставя метални керемиди за София, Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Сливен, Плевен, Велико Търново със специално оборудвани автомобили. Вашата поръчка е прикрепена отстрани на автомобила, за да избегнете надраскване и деформация на керемиди.


Плюсове и минуси:

 Плюсове:

 • Модерен дизайн
 • Голям асортимент от цветове, 100% наличност на метал и време за производство на поръчка от 5 работни дни
 • Качествено обслужване: Бързо и точно изчисляване на необходимите материал, просторен шоурум. Когато поръчате метална керемида от фирма RООFER, вие се наслаждавате на покупката и се лишавате от главоблъсканици какво да правите!

 Недостатъци:

 • Гланцовото покритие се драска лесно
 • Изисква идеално равна дървена скара!


 Заключение:

До сега не сме имали оплаквания от клиенти относно качеството на металните керемиди Билка Балканик Гланц 0,45 мм / 0,5 мм. Техническият прогрес ни  позволява да получаваме качествени продукти на бюджетна цена. Билка залага на техническите решения и конкурентите с подобно качество на материалите губят позиции с  цената. Вече има много обекти направени с материали от билка, които са тествани от климатичните условия и смело можем да твърдим, че гаранцията която се дава е абсолщтно реална. Метална керемида Балканик Гланц 0,45 мм / 0,5 мм може да се препоръча на тези, които искат да направят своя дом атрактивен и покривен материал с добри технически параметри и гаранция за качество!


Технически характеристики
Мерна единица кв.м
Oбщата височина 47 мм
Дебелина на продукта 0.45 мм
Покритие Гланц
Производител BILKA
Гаранция 10 години
Дължина на модула 350 мм
Обща ширина 1180 мм
Ефективна ширина на покритието 1080 мм
Степен: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Няма мнения за този продукт.

Ти гледа
Покажи повече