0стоки, на 0.00 лв с ДДС 

Каним ви да посетите нашия шоурум, където можете да се консултирате с нашите експерти, да видите всички проби от покривни материали! Ние ще ви помогнем да направите правилния избор! Можете също така да поръчате стоки през уебсайта или да поръчате обратно обаждане, след което нашият мениджър ще се свърже с вас и ще обсъдим всички подробности за поръчката! Можете да ни потърсите на телефон 088 596 14 12, работно време в делничните дни от 8:30 до 17:00, събота от 8:30 до 14:00, неделя - с уговорка.
Доставяме строителни материали до дома или обекта на клиента със специален транспорт. Свържете се с нашия мениджър, за да уточните подробностите относно условията за транспорт.
Фирмата ни извършва доставки в цяла България (София, Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Сливен, Плевен, Велико Търново)
За стартиране на поръчка за изработка, която не е налична е необходимо авансово плащане от 30-50%. Срокът за доставка на такава поръчка може да бъде от 5 до 10 работни дни!
Стоки, които са на склад и могат да бъдат доставени до вас в рамките на 2-3 работни дни.

Да, ние извършваме ремонти на покриви или изграждане на нови конструкции. В зависимост от материала получавате нотариално заверена гаранция на покрива от 5 до 10 години

Да, получавате гаранция която варира от 5 до 30 години в зависимост от  закупения материал.

Изработваме метални керемиди по ваши размери. Срока за изработка 5 работни дни! На склад държим 4 основни размера! Цветове и наличности уточнете по телефона.

Не! Изпълняваме доставки на материали също така до Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Сливен, Плевен и Велико Търново. Извършваме монтажи в област София, Пловдив, Варна и Плевен!


Да, няма нищо сложно в монтажа, само трябва да се следват инструкциите, които ще Ви предоставим! Също така имаме опция “шеф монтаж” - наш специалист ще дойде на вашия обект и ще ви разясни всички възникнали въпроси.