0стоки, на 0.00 лв 

Алуминиево фолио - 90 gr. (75 m2 / ролка)

103.95 лв
  • В наличност
  • Модел:  Aluminum foil - 90 gr. (75 m2 / roll)
Характеристики Фолио:
  • Размер на опаковката Ролки 1,5 м x 50 мл = 75 м²
  • Тегло 90 г/м²
  • Паропропускливост 50м
  • Местоназначение и област на приложение Е изработено да създава парна бариера в покривната конструкция. Метализираният слой отразява топлинното излъчване, предотвратявайки топлинните загуби. Продуктът е бариера за изолация на водините пари и на вятъра.

Фолио парна бариера

Фолиото BILKA ALU 90 е многопластова мембрана, образувана от филм метализиран полипропилен, полипропиленова мреже и полипропиленово фолио. Фолиото BILKA ALU 90 е е изработено да създава парна бариера в покривната конструкция. Метализираният слой отразява топлинното излъчване, предотвратявайки топлинните загуби. Продуктът е бариера за изолация на водините пари и на вятъра. Тези мембрани могат да се използват във всички вентилирани и невинилизирани покриви.

 

Инструкции за монтаж:

Фолиото BILKA ALU 90 се монтира върху „топлата“ страна на топлоицолацията на покрива или на стената, с алуминиевата част в посока на помещението. Фолиото може да се монтира успоредно или перпендиулярно на мартаците. При перпендикулярен на мартаците монтаж, монтажът се започва с лента по протежението на билото на покрива, а следващите ленти фолио се монтират под преходния слой, вземайки предвид припокриване от 15 см и уплътнявайки свръзките на фолиото със специална лента. При монтаж успореден на мартаците, лентите се монтират непрекъснато, като се има предвид припокриване от 20 см, а ако е възможно, свръзките на лентите фолио се правят в областта на мартаците и се уплътняват със специална лента. Фолиото се фиксира с помощта на гвоздеи и капси, на всеки 10-15 см. След монтажа всички места на фиксиране, контактите и свръзките на фолиото се подсигуряват със специална лепяща лента, за да се предотврати проникването на водни пари от помещението в термоизолиращ слой.

Правила за съхранение:

на място, защитено от директния ефект на атмосферните фактори, далеч от източници на топлина (минимум 1 м).

Период на употреба:

Със спазването на правилата на съхранение, си запазва качествата за 5 години от датата на закупуване.

Гаранция:

в съответствие с действащите разпоредби, при спазване на условията за транспорт, определени от дистрибутора.

Свързани предписания, спецификации:

EN 13984:2013

Възможни рискове, предписания за превенция:

Не е известен риск от увреждане на здравето.

Характеристики Фолио
Размер на опаковката Ролки 1,5 м x 50 мл = 75 м²
Тегло 90 г/м²
Паропропускливост 50м
Местоназначение и област на приложение Е изработено да създава парна бариера в покривната конструкция. Метализираният слой отразява топлинното излъчване, предотвратявайки топлинните загуби. Продуктът е бариера за изолация на водините пари и на вятъра.
Степен: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Няма мнения за този продукт.

Ти гледа