0стоки, на 0.00 лв 

Метални керемиди BILKA Romanic Mat

22.82 лв
 • В наличност
 • Модел:  Romanic Mat
Технически характеристики:
 • Мерна единица кв.м
 • Oбщата височина 62 мм
 • Дебелина на продукта 0.5 мм
 • Покритие Мат
 • Производител BILKA
 • Гаранция 15 години
 • Дължина на модула 350 мм
 • Обща ширина 1140 мм
 • Ефективна ширина на покритието 1020 мм

 Описание:

Металната керемида ROMANIC се отличава с 30 мм висок профил. Благодарение на своя стил и издръжливост, този модел може да се използва както за нови конструкции, така и за исторически паметници или сгради в римски стил, които са на стотици години. Иновативната система за свързване позволява панелите от плочки да се припокриват от двете страни, което прави процеса на сглобяване изключително лесен и значително намалява разходите за монтаж. Качеството на произвежданите материали се потвърждава не само от времето, но и от високи награди и европейски сертификати. Целият процес на производство на метални керемиди е автоматизиран, работниците контролират само самия процес и опаковат поръчката със специални връзки и картон. Всички етапи на производство се записват на видеокамери, което няма да позволи изпращане на стоки с лошо качество! Металните листове на плочката са перфектно съчетани един с друг поради перфектната геометрия. Всички машини се подлагат не само на годишна профилактика, но и през цялата година се правят периодични измервания за точност на геометрията! Производителят използва лазер за нанасяне на изключителни маркировки на обратната страна на листа, което елиминира фалшификатите!

 Позициониране:

Металната керемида ROMANIC Мат с дебелина 0,45 mm и 0,50 mm от фабрика BILKA принадлежи към средния ценови сегмент и е идеална за ново строителство и за реконструкция. Металът с дебелина 0,6 мм принадлежи към премиум сегмента и има максимален брой грамове цинк на кв.м. Срокът на експлоатация на такъв метал достига до 60 години! При покупка на метална керемида ROMANIC 0,45 мм / 0,50 мм / 0,6 мм, клиентът получава продукт с достатъчни характеристики за 50-60 години експлоатация. В метална керемида: 225-275 гр. цинк на квадратен метър, 35 микрона покритие и наситен матов цвят. Основната разлика на керемиди е разумна цена с гаранция за качество в ценовия сегмент.15 и повече години доказан експлоатационен живот от. Трябва също да се отбележи, че металът се предлага в гланцирана версия. Дебелина:

В момента металната керемида ROMANIC Мат се произвежда от метал, произведен в  Италия, Швеция, Полша, Германия с дебелина  0,45 мм / 0,5 мм / 0,6 мм


 Състав и структура на покритията:

Металът е с матово покритие, което се изпича при високи температури с помощта на кварцов пясък. Благодарение на което покритието става по-устойчиво на износване, не толкова надраскано! Покритието е с груба текстура.


1. Защитно PVC фолио

2. Матов полиестерен (PE) слой 35 микрона

3. Грунд слой полиестер (PE) не по-малко от 5 микрона

4 и 8.  Пасивиращ слой

5 и 7.  Поцинковане: 225 – 275 g/m²

6. Стоманена ламарина

9. Грунд слой полиестер (PE) не по-малко от 7 микрона

10. DRIPSTOP- слой срещу конденз (направен по поръчка)

 Форма на валцувани продукти (дизайн):


 Подготовка на летвата:

Стъпка на летвата - 350 мм. Размери на листа:

От 500 мм до 7000 мм. Ние извършваме професионално компютърно рязане на покрива, което опростява монтажа и спестява материал (подрязване). Бъдете сигурни, че нашите експерти ще вземат предвид неизпълнимите размери на керемиди, както и припокриването на вертикалното и хоризонталното захващане на листовете.


 Цветове:

Предлагат се всички популярни цветове: кафяво 2 нюанса (шоколад, тъмен шоколад), червено (зряла череша, тухла, бордо), зелено (мъхово зелено, цвят трева), теракот (естествен цвят на плочки), тъмно сиво (графит)  и др. Отличителен фактор за полимера, произвеждан от Bilka, е дълбочината на цвета на металната керемида и много устойчивият на ултравиолетово лъчение полимер. Практически характеристики:

Трябва да се отбележи високото качество на валцованата геометрия. По време на процеса на монтаж покривите нямат проблеми с монтажа на метални керемиди. Купувам метална керемида от фирма RООFER, вие се предпазвате от увеличаването на разходите за монтаж на квадратен метър покрив и получавате реална гаранция.  Дори ако боята върху металната плочка е надраскана, цинкът ще издържи на корозия повече от 30 години. Съдържанието на цинк е право пропорционално на живота на вашия покрив. В процеса на поръчка на метални керемиди, нашата компания професионално консултира клиента относно характеристиките на монтажа и спестява вашите пари и време.


 Гаранция:

Металните керемиди Bilka ROMANIC Мат 0,45 мм / 0,50 мм / 0,6 мм получават номинална гаранция с мокро запечатване. Всички метали са сертифицирани в България, има всички разрешителни за това. Гарантирани задължения за 15 години. Обективният експлоатационен живот е най-малко 50 години. Допълнителните елементи като гребен, вятърна греда също са изработени от оригинален метал, което ни позволява да дадем гаранция за цялата конструкция.


 Плащане: 

Извършва се на две плащания: 50% предплащане за пускане в производство, а останалата сума клиентът заплаща при получаване на продуктите. Така клиентът може да провери качеството и комплектността на продуктите преди пълното плащане на поръчката.


  Доставка: 

Фирмата има възможност да доставя метални керемиди за София, Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Сливен, Плевен, Велико Търново със специално оборудвани автомобили. Вашата поръчка е прикрепена отстрани на автомобила, за да избегнете надраскване и деформация на керемиди.


Плюсове и минуси:

 Плюсове:

 • Модерен изглед на покрива
 • Голям асортимент от цветове, 100% наличност на метал и време за производство на поръчка от 5 работни дни
 • Качествено обслужване: Бързо и точно изчисляване на необходимите материал, просторен шоурум. Когато поръчате метална керемида от фирма RООFER, вие се наслаждавате на покупката и се лишаваме от главоболието на "тичане" из града за събиране на поръчка.

 Недостатъци:

 • Матовият полимер не трябва да се използва в близост до черни пътища
 • Изисква идеално равномерна щайга!


 Заключение:

Нямаше оплаквания от клиенти относно качеството на металните керемиди Bilka ROMANIC Мат 0,45 мм / 0,5 мм / 0,6 мм. Техническите възможности ви позволяват да получите високо качество на достъпна цена. Аналозите на пазара с подобни характеристики губят в цената. Като цяло основното предимство е голям брой обекти и повечето покриви вече са тествани от години. Продуктът е тестван в нашата климатична зона, със срок на експлоатация 15 години. Керемиди Bilka ROMANIC Мат 0,45 мм / 0,5 мм / 0,6 мм могат да бъдат препоръчани на тези хора, които търсят евтин продукт с добри технически параметри и гаранция за качество!Технически характеристики
Мерна единица кв.м
Oбщата височина 62 мм
Дебелина на продукта 0.5 мм
Покритие Мат
Производител BILKA
Гаранция 15 години
Дължина на модула 350 мм
Обща ширина 1140 мм
Ефективна ширина на покритието 1020 мм
Степен: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Няма мнения за този продукт.

Ти гледа
Покажи повече