0стоки, на 0.00 лв 

Метални керемиди BILKA Romanic Grande Mat

38.20 лв29.28 лв
 • В наличност
 • Модел:  Romanic Grande Mat
Технически характеристики:
 • Мерна единица кв.м
 • Oбщата височина 62 мм
 • Дебелина на продукта 0.5 мм
 • Покритие Grande Mat
 • Производител BILKA
 • Гаранция 30 години
 • Дължина на модула 350 мм
 • Обща ширина 1140 мм
 • Ефективна ширина на покритието 1020 мм
38.20 лв
29.28 лв
⇲Намерихте ли по-евтино?

 Описание:

Металната керемида ROMANIC се отличава с 30 мм висок профил. Благодарение на своя стил и издръжливост, този модел може да се използва както за нови конструкции, така и за исторически паметници или сгради в римски стил, които са на стотици години. Иновативната система за свързване позволява панелите от плочки да се припокриват от двете страни, което прави процеса на сглобяване изключително лесен и значително намалява разходите за монтаж.Качеството на произвежданите материали се потвърждава не само от времето, но и от високи награди и европейски сертификати. Целият процес на производство на метални керемиди е автоматизиран, работниците контролират само самия процес и опаковат поръчката със специални връзки и картон. Всички етапи на производство се записват на видеокамери, което няма да позволи изпращане на стоки с лошо качество! Металните листове на плочката са перфектно съчетани един с друг поради перфектната геометрия. Всички машини се подлагат не само на годишна профилактика, но и през цялата година се правят периодични измервания за точност на геометрията! Производителят използва лазер за нанасяне на изключителни маркировки на обратната страна на листа, което елиминира фалшификатите!

 Позициониране:

Металната керемида ROMANIC Grande Mat с дебелина  0,50 mm от фабрика BILKA принадлежи към премиум сегмент и е идеална за ново строителство и за реконструкция. Срокът на експлоатация на такъв метал достига до 60 години!  В метална керемида IBERIC Grande Mat: 275 гр. цинк на квадратен метър, 50 микрона покритие и наситен матов цвят. Основната разлика на керемиди е разумна цена с гаранция за качество в ценовия сегмент.15 и повече години доказан експлоатационен живот от.  Дебелина:

В момента металната керемида ROMANIC Grande Mat се произвежда от метал, произведен в  Италия, Германия с дебелина   0,5 мм 


 Покритие:

Металът има уникално покритие Grand Mat с дебелина на покритието от 50 микрона и има матово покритие, което се изпича при високи температури с помощта на кварцов пясък. Благодарение на това покритието става по-устойчиво на износване, не се надрасква толкова много! Покритието е с груба текстура.


1. Защитно PVC фолио

2. Grande Mat полиестерен (PE) слой 50 микрона

3. Грунд слой полиестер (PE) не по-малко от 5 микрона

4 и 8.  Пасивиращ слой

5 и 7.  Поцинковане: 225 – 275 g/m²

6. Стоманена ламарина

9. Грунд слой полиестер (PE) не по-малко от 7 микрона

10. DRIPSTOP- слой срещу конденз (направен по поръчка)

 Форма на валцувани продукти (дизайн): Подготовка на летвата:

Стъпка на летвата - 350 мм. Размери на листа:

От 500 мм до 7000 мм. Ние извършваме професионално компютърно рязане на покрива, което опростява монтажа и спестява материал (подрязване). Бъдете сигурни, че нашите експерти ще вземат предвид неизпълнимите размери на керемиди, както и припокриването на вертикалното и хоризонталното захващане на листовете.


 Цветове:

Предлагат се всички популярни цветове: кафяво 2 нюанса (шоколад, тъмен шоколад), червено (зряла череша, тухла, бордо), зелено (мъхово зелено, цвят трева), теракот (естествен цвят на плочки), тъмно сиво (графит)  и др. Отличителен фактор за полимера, произвеждан от Bilka, е дълбочината на цвета на металната керемида и много устойчивият на ултравиолетово лъчение полимер.


 Практически характеристики:

Трябва да се отбележи високото качество на валцованата геометрия. По време на процеса на монтаж покривите нямат проблеми с монтажа на метални керемиди. Купувам метална керемида от фирма RООFER, вие се предпазвате от увеличаването на разходите за монтаж на квадратен метър покрив и получавате реална гаранция.  Дори ако боята върху металната плочка е надраскана, цинкът ще издържи на корозия повече от 30 години. Съдържанието на цинк е право пропорционално на живота на вашия покрив. В процеса на поръчка на метални керемиди, нашата компания професионално консултира клиента относно характеристиките на монтажа и спестява вашите пари и време.


 Гаранция:

Металните керемиди Bilka ROMANIC Grand Mat 0,50 мм получават номинална гаранция с мокро запечатване. Всички метали са сертифицирани в България, има всички разрешителни за това. Гарантирани задължения за 30 години. Обективният експлоатационен живот е най-малко 50 години. Допълнителните елементи като гребен, вятърна греда също са изработени от оригинален метал, което ни позволява да дадем гаранция за цялата конструкция.


 Плащане: 

Извършва се на две плащания: 50% предплащане за пускане в производство, а останалата сума клиентът заплаща при получаване на продуктите. Така клиентът може да провери качеството и комплектността на продуктите преди пълното плащане на поръчката.


  Доставка: 

Фирмата има възможност да доставя метални керемиди за София, Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Сливен, Плевен, Велико Търново със специално оборудвани автомобили. Вашата поръчка е прикрепена отстрани на автомобила, за да избегнете надраскване и деформация на керемиди.


Плюсове и минуси:

 Плюсове:

 • Премиум метал
 • Голям асортимент от цветове, 100% наличност на метал и време за производство на поръчка от 5 работни дни
 • Качествено обслужване: Бързо и точно изчисляване на необходимите материал, просторен шоурум. Когато поръчате метална керемида от фирма RООFER, вие се наслаждавате на покупката и се лишаваме от главоболието на "тичане" из града за събиране на поръчка.

 Недостатъци:

 • Изисква идеално равномерна щайга!


 Заключение:

Техническите възможности ви позволяват да получите високо качество на достъпна цена. Аналозите на пазара с подобни характеристики губят в цената. Като цяло основното предимство е голям брой обекти и повечето покриви вече са тествани от години. Продуктът е тестван в нашата климатична зона, със срок на експлоатация 60 години. Керемиди Bilka ROMANIC Grand Mat 0,5 мм могат да бъдат препоръчани на тези хора, които търсят евтин продукт с добри технически параметри и гаранция за качество!


Технически характеристики
Мерна единица кв.м
Oбщата височина 62 мм
Дебелина на продукта 0.5 мм
Покритие Grande Mat
Производител BILKA
Гаранция 30 години
Дължина на модула 350 мм
Обща ширина 1140 мм
Ефективна ширина на покритието 1020 мм
Степен: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Няма мнения за този продукт.

Ти гледа
Покажи повече