0стоки, на 0.00 лв 

Метални керемиди BILKA Clasic Mat

19.52 лв
 • В наличност
 • Модел:  Clasic Mat
Технически характеристики:
 • Мерна единица кв.м
 • Oбщата височина 40 мм
 • Дебелина на продукта 0,45 мм / 0,50 мм / 0,60 мм
 • Покритие Мат
 • Производител BILKA
 • Гаранция 15 години
 • Дължина на модула 350 мм
 • Обща ширина 1200 мм
 • Ефективна ширина на покритието 1120 мм

 Описание:

Заводът за покривни системи BILKA произвежда различни видове метални керемиди, но най-популярната сред тях е CLASSIC. Качеството на произвежданите материали е доказано не само с времето, но и с високи награди и европейски сертификати. Целият процес на производство на керемиди е автоматизиран, работниците контролират само самия процес и опаковат поръчката със специални връзки и картон. Всички етапи на производство се записват на видеокамери, което няма да позволи изпращане на стоки с лошо качество! Керемидите пасват идеално едина към друга, благодарение на перфектната геометрия. Всички машини се подлагат не само на годишна профилактика, но и през цялата година се правят периодични измервания за точност на геометрията! Производителят използва лазер за нанасяне на брандирана маркировка на обратната страна на листа, което елиминира фалшификати!


 Позициониране:

Металната керемида Classic Мат с дебелина 0,45 mm и 0,50 mm от фабрика BILKA принадлежи към средния ценови сегмент и е идеална за ново строителство и за реконструкции. Металът с дебелина 0,6 мм принадлежи към премиум сегмента и има максимален брой грамове цинк на кв.м. Срокът на експлоатация на такъв метал достига до 60 години! При покупка на метална керемида Класик 0,45 мм / 0,50 мм / 0,6 мм, клиентът получава безпроблемен покрив за следващите прод 50-60 години експлоатация. В метална керемида Classic Мат има: 225-275 гр. цинк на квадратен метър, 35 микрона покритие и наситен матов цвят. Основната разлика на матовото покритие от гланцовото е разумната цена, ако се съпостави с гаранцията за качество от 15 и повече години доказан експлоатационен живот. Трябва също да се отбележи, че този модел се предлага в матова, гланцирана и топовата версия Grande Mat. Дебелина:

В момента металната керемида Classic Мат се произвежда от метал, произведен в  Италия, Швеция, Полша, Германия с дебелина  0,45 мм / 0,5 мм / 0,6 мм


 Състав и структура на покритията:

Металът е с матово покритие, което се изпича при високи температури с помощта на кварцов пясък, благодарение на което покритието става по-устойчиво на износване и надраскване! Покритието е с грапава текстура.


1. Защитно PVC фолио

2. Матов полиестерен (PE) слой 35 микрона

3. Грунд слой полиестер (PE) не по-малко от 5 микрона

4 и 8.  Пасивиращ слой

5 и 7.  Поцинковане: 225 – 275 g/m²

6. Стоманена ламарина

9. Грунд слой полиестер (PE) не по-малко от 7 микрона

10. DRIPSTOP- слой срещу конденз (направен по поръчка)

 Форма на металните керемиди (дизайн):

Металът 0,45 mm / 0,50 mm / 0,6 мм се произвежда не само в класическа форма, но и в други модерни форми (Gothic, Iberic, Romaniс, Balkaniс)


 Подготовка на дървената скара:

Стъпка на летвата - 350 мм. Размери на листа метални керемиди:

От 500 мм до 7000 мм. Ние извършваме професионално компютърно рязане на покрива, което опростява монтажа и спестява материал (подрязване). Бъдете сигурни, че нашите експерти ще вземат предвид неизпълнимите размери на керемиди, както и припокриването на вертикалното и хоризонталното захващане на листовете.


 Цветове:

Предлагат се всички популярни цветове: кафяво 2 нюанса (шоколад, тъмен шоколад), червено (зряла череша, тухла, бордо), зелено (мъхово зелено, цвят трева), теракот (естествен цвят на плочки), тъмно сиво (графит)  и др. Отличителен фактор за полимера, произвеждан от Bilka, е дълбочината на цвета на металната керемида и много устойчивият на ултравиолетово лъчение полимер. Практически характеристики:

Трябва да се отбележи високото качество и правилната геометрия на формите. По време на монтажа вашите майстори няма да имат проблеми с монтажа на металните керемиди. Купувайки метална керемида от фирма RООFER, вие се предпазвате от 'надуването' на квадратурата и получавате реална гаранция за продуките. Цинкът ще предпази металната плочка от корозия, в закупения вид. Дори, ако боята върху металната плочка е надраскана, цинкът ще издържи на корозия повече от 20 години. Съдържанието на цинк е право пропорционално на живота на вашия покрив. В процеса на поръчка на метални керемиди, нашия мениджър ще ви консултира относно характеристиките и монтажа, спестявайки вашите пари и време.


 Гаранция:

Металните керемиди Bilka Classic Мат 0,45 мм / 0,50 мм / 0,6 мм получават гаранция с мокър печат директно от производителя. Металите използвани за направата на керемидите е със сертифицирано качество от ЕС. Металните керемиди Classic гланц получават 15 години. Средният експлоатационен живот е най-малко 50 години. Допълнителните елементи като било, челна планка и други също са изработени от оригинален метал, което ни позволява да дадем гаранция за цялата конструкция

 Плащане: 

Плащането става както по банков така и с налични. Възможно е авансово плащане от 50% за материалите и заплащане на останалата сума при получаване на матералите. Така клиентът може да провери качеството и количеството на продуктите преди пълното плащане на поръчката.


  Доставка: 

Фирмата има възможност да доставя метални керемиди за София, Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Сливен, Плевен, Велико Търново със специално оборудвани автомобили. Вашата поръчка ще бъде внимателно опакована и добре прикрепена, за да се избегнат надрасквания и деформации.

Плюсове и минуси:

 Плюсове:

 • Цената е с 10% по-ниска от металните керемиди на подобни производители в средния ценови сегмент.
 • Голям асортимент от цветове, 100% наличност на метал за изработка.
 •  Време за производство на поръчка до 5 работни дни.
 • Качествено обслужване: бързо и точно изчисляване на необходимите материали за вашия покрив. Също така по време на изчислението от наш експерт вие може да се насладите на чаша италианско кафе в просторения ни шоурум. Когато направите избора си да поръчате от фирма RООFER, вие си гарантирате спокойствие и се наслаждавате на покупката.

 Недостатъци:

 • Матовото покритие е грапаво и лесно се задържат на него прахови частици. Не се препоръчва това покритие, ако се намирате до неасфалтиран път.
 • Изисква идеално равномерна скара на покрива, за да съвпадат всички елементи правилно!


 Заключение:

До сега не сме имали оплаквания от клиенти относно качеството на металните керемиди Bilka Classic  0,45 мм и 0,5 мм, 0.6мм. Техническият прогрес ни  позволява да получаваме качествени продукти на бюджетна цена. Билка залага на техническите решения и конкурентите с подобно качество на материалите губят позиции с  цената. Вече има много обекти направени с материали от блка, които са тествани от климатичните условия и смело можем да твърдим, че гаранцията от 10 години е абсолщтно реална. Керемиди Bilka Classic 0.45 мм и 0.5 мм, 0.6 мм смело може да се използва за всякакви проекти и пристройки. Това е  избор за хора коуто избират практичното, добри технически параметри и гаранция за качество, и съшо така им харесва обикновения дизайн!
Технически характеристики
Мерна единица кв.м
Oбщата височина 40 мм
Дебелина на продукта 0,45 мм / 0,50 мм / 0,60 мм
Покритие Мат
Производител BILKA
Гаранция 15 години
Дължина на модула 350 мм
Обща ширина 1200 мм
Ефективна ширина на покритието 1120 мм
Степен: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Б

Топ качество, цена и обслужване.

Предимства: Качествени

Недостатъци: Няма

Отговор
Ти гледа
Покажи повече