0стоки, на 0.00 лв 

Метални керемиди BILKA Clasic Grande Mat

35.00 лв26.81 лв
 • В наличност
 • Модел:  Clasic Grande Mat
Технически характеристики:
 • Мерна единица кв.м
 • Oбщата височина 40 мм
 • Дебелина на продукта 0.5 мм
 • Покритие Grande Mat
 • Производител BILKA
 • Гаранция 30 години
 • Дължина на модула 350 мм
 • Обща ширина 1200 мм
 • Ефективна ширина на покритието 1120 мм
35.00 лв
26.81 лв
⇲Намерихте ли по-евтино?

 Описание:

Заводът за покривни системи BILKA произвежда различни видове метални керемиди, но най-популярната сред тях е CLASSIC. Качеството на произвежданите материали е доказано не само с времето, но и с високи награди и европейски сертификати. Целият процес на производство на керемиди е автоматизиран, работниците контролират само самия процес и опаковат поръчката със специални връзки и картон. Всички етапи на производство се записват на видеокамери, което няма да позволи изпращане на стоки с лошо качество! Керемидите пасват идеално едина към друга, благодарение на перфектната геометрия. Всички машини се подлагат не само на годишна профилактика, но и през цялата година се правят периодични измервания за точност на геометрията! Производителят използва лазер за нанасяне на брандирана маркировка на обратната страна на листа, което елиминира фалшификати!


 Позициониране:

Металната керемида Grande Mat с дебелина  0,50 mm от фабрика BILKA принадлежи към премиум сегмент и е идеална за ново строителство и за реконструкция. Срокът на експлоатация на такъв метал достига до 60 години!  В метална керемида Classic Grande Mat: 275 гр. цинк на квадратен метър, 50 микрона покритие и наситен матов цвят. Основната разлика на метални керемиди мат и метални керемиди гранде мат е цената, която е обоснована с времето на експлоатация. Гаранцията на метални керемиди Гранде мат е 30 години, а на метални керемиди мат е 15 години. Дебелина:

В момента металната керемида Classic Grande Mat се произвежда от метал, произведен в  Италия, Германия с дебелина   0,5 мм 


 Състав и структура на покритията:

Металът е с Гранде мат покритие, което се изпича при високи температури с помощта на кварцов пясък, благодарение на което покритието става по-устойчиво на износване и надраскване!

Покритието е с грапава текстура.


1. Защитно PVC фолио

2. Grande Mat полиестерен (PE) слой 50 микрона

3. Грунд слой полиестер (PE) не по-малко от 5 микрона

4 и 8.  Пасивиращ слой

5 и 7.  Поцинковане: 225 – 275 g/m²

6. Стоманена ламарина

9. Грунд слой полиестер (PE) не по-малко от 7 микрона

10. DRIPSTOP- слой срещу конденз (направен по поръчка)

 Форма на валцувани продукти (дизайн):

Металът 0,50 mm се произвежда не само в класическа форма, но и в други модерни форми (Gothic, Iberic, Romaniс, Balkaniс) Подготовка на летвата:

Стъпка на летвата - 350 мм. Размери на листа:

От 500 мм до 7000 мм. Ние извършваме професионално компютърно рязане на покрива, което опростява монтажа и спестява материал (подрязване). Бъдете сигурни, че нашите експерти ще вземат предвид неизпълнимите размери на керемиди, както и припокриването на вертикалното и хоризонталното захващане на листовете.


 Цветове:

Предлагат се всички популярни цветове: кафяво 2 нюанса (шоколад, тъмен шоколад), червено (зряла череша, тухла, бордо), зелено (мъхово зелено, цвят трева), теракот (естествен цвят на плочки), тъмно сиво (графит)  и др. Отличителен фактор за полимера, произвеждан от Bilka, е дълбочината на цвета на металната керемида и много устойчивият на ултравиолетово лъчение полимер. Практически характеристики:

Трябва да се отбележи високото качество и правилната геометрия на формите. По време на монтажа вашите майстори няма да имат проблеми с монтажа на металните керемиди. Купувайки метална керемида от фирма RООFER, вие се предпазвате от 'надуването' на квадратурата и получавате реална гаранция за продуките. Цинкът ще предпази металната плочка от корозия, в закупения вид. Дори, ако боята върху металната плочка е надраскана, цинкът ще издържи на корозия повече от 30 години. Съдържанието на цинк е право пропорционално на живота на вашия покрив. В процеса на поръчка на метални керемиди, нашия мениджър ще ви консултира относно характеристиките и монтажа, спестявайки вашите пари и време.


 Гаранция:

Металните керемиди Bilka Classic Гранде Мат 0,50 мм получават гаранция с мокър печат директно от производителя. Металите използвани за направата на керемидите е със сертифицирано качество от ЕС. Металните керемиди Classic гланц получават 15 години. Средният експлоатационен живот е най-малко 50 години. Допълнителните елементи като било, челна планка и други също са изработени от оригинален метал, което ни позволява да дадем гаранция за цялата конструкция.


 Плащане: 

Плащането става както по банков така и с налични. Възможно е авансово плащане от 50% за материалите и заплащане на останалата сума при получаване на матералите. Така клиентът може да провери качеството и количеството на продуктите преди пълното плащане на поръчката.


  Доставка: 

Фирмата има възможност да доставя метални керемиди за София, Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Сливен, Плевен, Велико Търново със специално оборудвани автомобили. Вашата поръчка ще бъде внимателно опакована и добре прикрепена, за да се избегнат надрасквания и деформации.


Плюсове и минуси:

 Плюсове:

 • Цената е с 10% по-ниска от металните керемиди на подобни производители в средния ценови сегмент.
 • Голям асортимент от цветове, 100% наличност на метал за изработка.
 • Време за производство на поръчка до 5 работни дни.
 • Качествено обслужване: бързо и точно изчисляване на необходимите материали за вашия покрив. Също така по време на изчислението от наш експерт вие може да се насладите на чаша италианско кафе в просторения ни шоурум. Когато направите избора си да поръчате от фирма RООFER, вие си гарантирате спокойствие и се наслаждавате на покупката.
 • Матовото покритие е грапаво и лесно се задържат на него прахови частици. Не се препоръчва това покритие, ако се намирате до неасфалтиран път.
 • Изисква идеално равномерна скара на покрива, за да съвпадат всички елементи
 • правилно!

 Недостатъци:

 • Изисква идеално равномерна щайга!


 Заключение:

До сега не сме имали оплаквания от клиенти относно качеството на металните керемиди Bilka Classic Гранде Мат 0,5 мм. Техническият прогрес ни  позволява да получаваме качествени продукти на бюджетна цена. Билка залага на техническите решения и конкурентите с подобно качество на материалите губят позиции с  цената. Вече има много обекти направени с материали от блка, които са тествани от климатичните условия и смело можем да твърдим, че гаранцията от 30 години е абсолщтно реална. Керемиди Bilka Classic Гранде мат смело може да се използва за всякакви проекти и пристройки. Това е  избор за хора коуто избират практичното, добри технически параметри и гаранция за качество, и също така им харесва обикновения дизайн!Технически характеристики
Мерна единица кв.м
Oбщата височина 40 мм
Дебелина на продукта 0.5 мм
Покритие Grande Mat
Производител BILKA
Гаранция 30 години
Дължина на модула 350 мм
Обща ширина 1200 мм
Ефективна ширина на покритието 1120 мм
Степен: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Няма мнения за този продукт.

Ти гледа
Покажи повече