0стоки, на 0.00 лв 

Покривни материали на изплащане

Покривни материали на изплащане

Имате нужда от покривни материали от асортимента на нашата компания, но в момента нямате достатъчно средства, но искате да получите разсрочено плащане навреме? Центърът за покривни материали стартира нова услуга - "Покривни материали на изплащане". С появата на услугата, ние можем да помогнем за решаването на вашите проблеми! Вече всеки потребител може да си позволи всякакви материали от нашата гама, без да изтощава прекалено семейния бюджет! С появата на тази услуга ще има много повече щастливи собственици на красиви и надеждни къщи. Сега не е нужно да спестявате пари за покупката, да вземете заеми от банката. Ние ще ви предоставим безлихвен план на вноски от шест месеца.


„Покривни материали на изплащане“ е реален шанс да получите желаното още днес!


Можете да се запознаете с условията на тази услуга по-долу или като ни се обадите на телефон:

087 777 20 85

Или заповядайте в офиса на гр. София, ул. Тодор Каблешков 61.Свързани статий
Покрив от ретро панели

Ретро панелите са практичен, модерен, красив покривен материал. Характеристика на ретро панелите от завода Bilka е специална ключалка, която по време на монтажа ви позволява да пос..

Прочетете повече

Относно профилирована ламарина

Профилирована ламарина постигна своята популярност с помощта на своята гъвкавост, което е много важно в съвременното строителство. Основната цел е изграждане и реконструкция на про..

Прочетете повече

Как да изберем висококачествени керемиди на достъпна цена?

Днес на пазара на покриви има огромен брой производители, които се опитват да рекламират своя продукт от всички страни, често преувеличавайки техническите характеристики на самия п..

Прочетете повече

Супердифузионна мембрана - съвременна високоефективна покривна хидроизолация!

Покривни мембрани - най-важният елемент от подреждането на покривния слой с изолация. Най-често срещаната многослойна покривна конструкция:- решетка, контра решетка- пароизолация, ..

Прочетете повече

Плюсове и минуси на метални оградни профили

Оградата от метален профил е много по-красива и функционална от оградата от ламарина. Благодарение на голям избор от форми, височини и покрития от ламели, можете да изберете матери..

Прочетете повече