0стоки, на 0.00 лв 

ФАСАДНА ОБЛИЦОВКА KERRAFRONT FS-304 - MODERN WOOD- ЧЕТВОРЕН ПАНЕЛ (IVORY, ANTHRACITE, BEIGE, CLAYSTONE, PEARL GRAY, WHITE)

84.90 лв
  • В наличност
  • Модел:  KERRAFRONT FS-304 - MODERN WOOD ЧЕТВОРЕН ПАНЕЛ
Технически характеристики:
  • Мерна единица m2
Характеристики:
  • Гаранция 10 години
  • Ширина 664 mm
  • Дължина 6000 mm
  • Производител VOX

Панелите от линия Modern Wood имат матово покритие, релефна дървесна структура на шарката и те са налични в седем цвята - вариращи от естествени и топли нюанси до различни нюанси на сивото.


KERRAFRONT. ДЪЛГОТРАЙНА ОБЛИЦОВКА 


Kerrafront е модерна фасадна облицовка, която веднъж инсталирана, не изисква никаква поддръжка. Други материали, като дърво, трябва да се боядисват редовно, което изисква време и пари. Благодарение на използваната иновативна Kerracore технология, Kerrafront е изключително издръжлив и устойчив на променящите се метеорологични условия. Не избледнява и не се деформира от слънчевата светлина и температурата. 

Облицовката от Kerrafront гарантира солидни спестявания - защитава вътрешността на сградата и предотвратява топлинни загуби. Освен това осигурява добра циркулация на въздуха, като по този начин предотвратява образуването на мухъл и гъбички. Голямата повърхност на дъските Kerrafront, ниското им тегло и инсталационните канали правят монтажа на облицовката бърз и лесен. Kerrafront е 100% водоустойчив, а отрязаните му ръбове не изискват допълнителна защита. Този продукт има 10 години гаранция.


Колекцията Classic е основна линия, направена в девет различни цвята, както светли, така и тъмни. Той е в добра хармония с традиционно изглеждащите сгради, както и със сградите със съвременна конструкция и форма.

Колекцията Classic се предлага за единични панели (FS-201) и двойни панели (FS-202).Системата KERRAFRONT е изработена по специалната двуслойна технология KERRACORE - иновация в продуктовото инженерство.

Външен слой (твърд PVC материал):

- Устойчивост на удар и надраскване

- Носител на цвета и уникалната дървесна структура

- Специалните модификатори, използвани при Ultra-Therm технологията и т.нар. „студени пигменти”, които се използват в процеса на оцветяване на повърхностния слой, гарантират най-добрата температурна устойчивост и стабилност на цвета, предлагани на пазара.

Сърцевина (разпенен PVC материал):

- Висока плътност и хомогенност

- В резултат на това продуктът се характеризира с устойчивост на размерите и механична издръжливост

Технологията KERRACORE осигурява изключителна устойчивост на продуктите към въздействието на фактори като: екстремни метеорологични условия, влага, бактерии или гъбички.


SYSTEM CONNEX


Иновативен метод за свързване на единични панели FS-201/ FS-301 / FS-302 без употреба на допълнителни профили.

CONNEX – това е патентован*, иновативен метод за свързване на ламелите на облицовката FS-201/FS-301/FS-302, по дължина. Панелите на системата са с дължина 2,95 м и имат специално вградена система от сглобки, осигуряваща много по-бърза и по-лесна инсталация, която не изисква допълнителни свързващи елементи. В резултат на това свръзките между ламелите са практически незабележими.

CONNEX постави началото на нов стандарт в естетиката и лекотата на инсталация.Технически характеристики
Мерна единица m2
Характеристики
Гаранция 10 години
Ширина 664 mm
Дължина 6000 mm
Производител VOX
Степен: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Няма мнения за този продукт.

Ти гледа