0стоки, на 0.00 лв 

Керемиди Брамак Тектура PROTECTOR

3.96 лв3.55 лв
 • По заявка
 • Модел:  Брамак Текстура Протектор
Техническа информация:
 • Материал пясък, цимент, вода, оцветители
 • Повърхность BRAMAK PROTECTOR
 • Тегло 4,7 кг/бр.
 • Размери 330 x 420 мм
 • Висяща дължина 395 мм
 • Разгъната ширина 300 мм
 • Разход за м² приблизително 11 броя
3.96 лв
3.55 лв
⇲Намерихте ли по-евтино?

 Описание:

Тектура PROTECTOR- новият модел керемиди Брамак отговарящи на най-високите изисквания за съвременен дизайн и ориентирани към бъдещето тенденции. Плоската форма и класически цветове показват съзнателно изчистени  линии и позволяват на модерната архитектура,  да говори сама за себе си живописна линия за Вашия покрив. Елегантен  и модерен завършек за всеки дом, всички необходими покривни аксесоари и принадлежности, съобразени с модела BRAMAC PROTECTOR ®, гарантира трайна  красота, дълъг живот, а петкратната защита на керемидата е всичко, от което имате нужда

Идеална хармония между съвременна форма, цвят и материал. Една от иновациите на Брамак, която задоволява всички Ваши потребности.  Завод Брамак е основан през 1966 г., BRAMAC DACHSYSTEME INTERNATIONAL е модерен, технологичен и иновативен производител в много европейски страни, който доставя покривни материали и покривни аксесоари.

През 2007 г. Брамак България отваря втори завод близо до София.


BRAMAC PROTECTOR®

В продължение на 5 години до 2002, в лабораториите на Брамак в Германии дългогодишни проучвания, изследвания, тестове и разработки родиха с най-модерните производствени технологии едно ново поколение керемиди с повърхност, предлагаща широкоспектърна защита на дома и хората от атмосферните влияния и екстремните климатични условия.

Днес, след повече от 10 години опит с този продукт на пазарите в почти всички Брамак държави, имаме удоволствието да предлагаме и пред българската публика това революционно решение.


 Позициониране:

 Повърхността BRAMAC PROTECTOR® осигурява по-дълготрайна защита на цвета срещу избледняване и атмосферни влияния. Бетоновите керемиди ТЕКТУРА се използват както при ново строителство, така и при саниране на сгради. Бетонова керемида Брамак ТЕКТУРА принадлежи към премиум сегмент.

Покривните системи от Брамак могат да задоволят всички изисквания към един модерен, сигурен в бъдеще покрив. От функцията защита срещу вятър или капризите на времето, сняг и градушка – както и защитата от външен шум, до решения с високоефективни соларни инсталации и сервиз, които задоволяват всички ваши желания. Назовете едно от тях. Ние имаме точното решение за вас! Форма и размери

 Детайл на стреха с вентилираща керемида: Практически характеристики:

Трябва да се отбележи високото качество на керемидите Брамак. По време на монтажния процес майсторите нямат проблеми с монтирането на керемиди и аксесоари. Купувайки керемида от Rооfer, вие се предпазвате от увеличаването на разходите за монтаж на квадратен метър покрив и получавате реална 30-годишна гаранция. 15 години застраховка ще ви позволят да не се тревожите за вашия покрив. В процеса на поръчка на Брамак Тектура, нашата фирма професионално консултира клиента относно спецификата на монтажа и Ви спестява пари и време.

 Гаранция и застраховка на покрива:

С Брамак керемиди получавате не само 30 години гаранция, но и допълнителна гаранция за мразоустойчивост на материала за същия период от време, при това писмена. Но това не е всичко, от 2012 година всеки, който избере не само керемиди, но и елементи от оригиналната покривна система, получава гарантиран подарък от Брамак – 15 години застраховка на покрива срещу екстремни климатични влияния.


Плюсове и минуси:

 Плюсове:

 • ЦЕНАТА е с 10% по-ниска от керемидите на подобни производители в бюджетния сегмент.
 • ВИСОКА УСТОЙЧИВОСТ : Здрави като камък и изключително устойчиви. С течението на времето нашите керемиди добиват все по-голяма здравина и устойчивост срещу градушка и екстремни климатични условия.
 • ВИСОКА ИКОНОМИЧНОСТ: Брамак керемидите са с несравнимо точни размери и това позволява особено бърз и лесен монтаж. Така се спестява както време, така и разходи за работа по покрива.
 • ПРИРОДОСЪОБРАЗНИ КЕРЕМИДИ: Керемидите се втвърдяват при 60oC. В сравнение с керамичните керемиди, които се изпичат при 1000oC, този процес спестява 70% енергия и намалява значително емисиите на CO2 . Така един покрив от 160 м2 ще спести енергия, която едно- или двуфамилна къща би изразходвала за 1 година отопление (при годишна консумация на газ 14 м3/м2).
 • ПО-ДОБРА ШУМОИЗОЛАЦИЯ:  Керемидите Брамак предпазват от външни шумове до 6 децибела повече от керамичните керемиди. Това отговаря на намаляване на налягането на шума наполовина. В сравнение с металните покривни покрития, вие имате приблизително 12% по-добра шумоизолация при еднаква конструкция и изолации.
 • КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ: Бързо и точно изчисляване на необходимите материал, просторен шоурум. Когато поръчате бетонова керемида от фирма RООFER, вие се наслаждавате на покупката и се лишаваме от главоболието на "тичане" из града за събиране на поръчка.

 Недостатъци:

 • Теглото на керамиди е около 52 кг/кв.м.   Заключение:

Техническите възможности на керемидите Брамак ТЕКТУРА ви позволяват да получите най-добре качество на достъпна цена. Аналозите на пазара с подобни характеристики губят не само в цената, но и в гаранционните задължения. Като цяло, основното предимство е голям брой обекти в България и повечето от покривите вече са тествани от години. Продуктът е тестван в нашата климатична зона, чийто експлоатационен живот е над 20 години. Керемидите Bramak ТЕКТУРА могат да бъдат препоръчани на тези, които търсят евтин продукт с добри технически параметри и гаранция за качество!

Техническа информация
Материал пясък, цимент, вода, оцветители
Повърхность BRAMAK PROTECTOR
Тегло 4,7 кг/бр.
Размери 330 x 420 мм
Висяща дължина 395 мм
Разгъната ширина 300 мм
Разход за м² приблизително 11 броя
Степен: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Няма мнения за този продукт.

Ти гледа
Покажи повече